Avado Logistics is gespecialiseerd in pakketdistributie en fulfilment voor bedrijven en webshops. Wij doen grote en kleine zendingen, nationaal en internationaal. Doordat Avado Logistics al jaren actief is kunt u bij ons terecht voor specialistische kennis en concurrerende schaalvoordelen.

Bij Avado Logistics weten wij dat een bestelling die vandaag wordt gedaan morgen geleverd dient te worden. Onze bezorgservice is afgestemd op deze verwachting en kan tevens producten in de avonduren bezorgen.

Onder fulfilment verstaan wij voorraadbeheer, verpakken, verzenden en rapporteren. Wij hebben ontdekt dat flexibiliteit daarin het toverwoord is, voor ieder bedrijf geldt een specifieke behoefte. Door mee te denken en mee te groeien kunnen wij fulfilment op succesvolle wijze aan u aanbieden.
Avado Logistics werkt met grote volumes bij gevestigde vervoerders en verpakkingsfabrikanten. Door met grote volumes te werken kunnen wij met de belangrijkste partijen prijsafspraken maken. U kunt daarvan meeprofiteren door met Avado Logistics samen te werken. U zult verbaasd zijn over de concurrerende tarieven die wij u kunnen bieden!

De laatste jaren heeft Avado Logistics zich steeds meer als strategische partner geprofileerd. Zo denken wij met u mee over groei, het afhandelen van uw retouren en andere oplossingen waarmee u uw ambitie waar kunt maken. Door op ieder moment maatwerk te leveren bewijzen wij flexibel en gepassioneerd met logistiek bezig te zijn.

Wilt u in contact komen met Avado Logistics? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen op basis van uw behoefte oplossingen bieden.

Avado Logistics fulfilment