KOPPELING MET IEDER WEBSHOP PLATFORM MOGELIJK

Iedere webwinkel is te koppelen aan de software van Avado Logistics. U hoeft uw eigen software hier niet voor aan te passen, vrijwel alle webwinkelsystemen en ook op maat gemaakte software kunnen wij koppelen. Denk aan Magento, SEOshop, WOOcommerce, andere populaire systemen of uw zelfgebouwde systeem.

Na deze koppeling staat u in verbinding met Avado Logistics via uw persoonlijke ordermanagementplatform. Via dit platform zijn uw voorraden en de status van uw orders inzichtelijk. Bij Avado Logistics vinden we het belangrijk dat u op ieder moment inzicht in uw voorraden heeft. Door realtime het overzicht te behouden kunt u bijsturen wanneer dat nodig blijkt. Wanneer uw voorraad onder een bepaald niveau komt kunt u hierover desgewenst een notificatie per sms of e-mail ontvangen. Heeft u nieuwe producten besteld? Dan kunnen wij deze na ontvangst binnen 4 uur in uw voorraad verwerken.

 

DUBBELE CONTROLE VERKLEIND KANS OP FOUTEN

Als er een bestelling plaatsvindt worden uw producten direct verzameld, verpakt, gelabeld en verzonden. Doordat wij gebruikmaken van barcodes en dubbele controle is de kans op fouten minimaal. Avado Logistics gebruikt verpakkingsmateriaal dat bij uw merk en producten past. Wij verpakken altijd milieubewust, zorgvuldig en tegen lage kosten.

Avado Logistics biedt uw klanten verschillende bezorgopties aan. Zo kunnen wij een bestelling naar een gekozen adres verzenden of één van de 1.300 DHL Parcelshop-locaties. Desgewenst kan er in een bepaalde tijdsperiode bezorgd worden, waardoor uw klant altijd in de gelegenheid is een zending aan te nemen.

 

STANDAARD CUT-OFF TIJD 19:00 UUR

Avado Logistics levert de volgende dag wanneer er voor 19:00 besteld is. Zo kunt u mee met de korte levertijden die men vandaag de dag gewend is en doet u uw klanten niets tekort.
Wanneer er besteld is ontvangt uw klant een unieke Track & Trace code om de orderstatus mee te volgen. Wij brengen uw klanten daarvan op de hoogte via een persoonlijke e-mail.
Retourzendingen zijn een belangrijk en tegelijk onderbelicht deel van voorraadbeheer. Wanneer retourzendingen op de juiste manier worden afgehandeld zorgt dit voor grotere tevredenheid bij uw klanten. Avado Logistics kan uw retourzendingen aannemen en opnieuw in uw voorraad plaatsen, afschrijven of apart zetten. U kunt op ieder moment contact met ons opnemen wanneer u vragen over een retourzending heeft.

 

CONTACT OPNEMEN MET AVADO LOGISITCS

Wilt u meer weer weten en uw persoonlijke situatie samen met ons onder de loep nemen? Wij komen graag met u in gesprek om uw behoefte en ambitie in kaart te brengen. Bel naar 088 100 22 33 of e-mail via info@avadologistics.nl

Fulfilment door Avado Logsitics