Avado Logistics is gespecialiseerd in fulfilment voor webshops en bedrijven. Voor ons betekent dit dat wij uw inkomende goederenstroom volledig of gedeeltelijk kunnen overnemen. Altijd afgestemd op uw huidige behoefte en gericht op uw ambitie. Fulfilment gaat bij Avado Logistics over het opslaan, verpakken en verzenden van bestellingen en het verwerken van uw retouren.

Wij weten dat fulfilment voor een groot deel geautomatiseerd is en tegelijkertijd ook mensenwerk blijft. Zo zijn onze medewerkers getraind om na ontvangst van uw artikelen direct aan de slag te gaan. Al uw producten krijgen op basis van grootte een eigen opslaglocatie. Deze locaties worden ingevoerd in ons computersysteem, waardoor uw voorraad altijd vindbaar is. Bestellingen worden op aparte locaties verzameld en verpakt.

Avado Logistics is altijd bereikbaar vanuit onze deskundige backoffice. Zo kunt u op ieder moment bijsturen en worden al uw vragen beantwoord. Wilt u uw huidige voorraad en openstaande orders bekijken? Dan doet u dit in uw persoonlijke order managementsysteem.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u direct in contact komen. Ontdek op welke manier wij u van dienst kunnen zijn en maak vrijblijvend een afspraak.

 

CONTACT OPNEMEN MET AVADO LOGISTICS

Wilt u meer weer weten en uw persoonlijke situatie samen met ons onder de loep nemen? Wij komen graag met u in gesprek om uw behoefte en ambitie in kaart te brengen. Bel naar 088 100 22 33 of e-mail via info@avadologistics.nl.

 

Avado Logistics - fulfilment