Avado Logistics begrijpt dat logistiek een concurrerende kostenpost is. Doordat wij koploper zijn in fulfilment voor webshops is het mogelijk dit tegen scherpe fulfilment tarieven te doen. Wij realiseren dit door schaalvoordelen en onze kennis binnen de distributiesector in te zetten.

Schaalvoordelen worden bereikt met verpakkingsmateriaal en lage verzendtarieven bij gevestigde vervoerders. Op basis daarvan zijn prijsafspraken gemaakt waarvan u als klant van Avado Logistics kunt meeprofiteren. Dat resulteert in concurrerende fulfilment tarieven. 

Daarnaast kunt u bij Avado Logistics terecht voor specialistische kennis zoals u dat bij andere logistieke bedrijven niet vindt. Onze deskundige medewerkers denken met uw groeikansen en ambities mee. Wij profileren ons hierdoor als strategische partner en stellen een gedeeld doel: groter groeien.

CONTACT OPNEMEN MET AVADO LOGISTICS

Wilt u meer weer weten en uw persoonlijke situatie samen met ons onder de loep nemen? Wij komen graag met u in gesprek om uw behoefte en ambitie in kaart te brengen. Bel naar 088 100 22 33 of e-mail via info@avadologistics.nl.

Fulfilment tarieven Avado Logistics